Moj internet dnevnik
Ja sam Toni
Brojač posjeta
13219
Blog
utorak, rujan 1, 2009

Najprije smo danima, mjesecima unaprijed pričali o vrtiću, nakon toga smo prije samog odlaska u vrtić odradili visinske  pripreme. Gnjavio sam mamu da još malo odigra sa mnom badminton. 
 


Parkiranje auta blizu Shopping centra Prečko u neko totalno neuobičajeno vrijeme (utorak 10:00) značilo je samo jedno: iako mi priča idemo u vrtić, da tamo ima puno djece i ostale priče koje se meni sviđaju, znao sam da me vodi u frizerski salon na šišanje. Pitao sam je pet puta i svih pet puta mi je rekla da nema šišanja nego idemo u vrtić na igranje. Ali kada sam skužio da je stvarno vrtić u pitanju, razveselio sam se.

Najprije sam vidio djecu u parkiću vrtića pa sam mislio tu ja ostajem, al i mama je bila neumoljiva. Ne tu idemo unutra potražiti naše tete. Ušli smo u hodnik i izgubili se. Nigdje na vratima napisanih imena mojih teta Mirjaane i Martine. Mama je pokucala na neka tamo vrata i čim sam vidio unutra djecu mislio sam to je to. Ali nije bilo. Napokon evo ih. Matiju sam odmah prepoznao obukao papuče, cipele odložio u svoj ormarić i s mamom ušao u prostoriju. I malo ova, malo ona igračka, malo Matija, malo pranje rukica pa papanje jabuke pa trčanje i bacanje po strunjačama, malo kuglanja i prošlo je sat i pol, a da se nisam ni sjetio da mama sjedi na našim malim stolcima.

Otišao sam iz vrtića već jako umoran u petnaest do dvanaest, a djeca su otišla ručati. 
  


Tako veseo i umoran otišao sam kući svojoj Branki. Mama je otišla raditi. Bilo mi je super i otići ću i sutra. 

jasamtoni @ 20:02 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
hm, hm
Nema zapisa.